قالب موزاییک دارابی
اگر می خواهید در رابطه با قالب موزاییک دارابی که یکی از قالب های پرطرفدار می باشد اطلاعات کسب کنید، در ادامه مطلب با ما همراه باشید.
این قالب ها به صورت کلی از مواد پلیمری ساخته می شود که از آن ها در صنعت و مکان های مختلفی از جمله نمای ساختمان، اکسسوری، پله ها، دکوراسیون داخلی و… استفاده می شود.
قالب های موزاییکی شامل دو بخش قالب های کف و سقف می باشند. از این قالب ها برای تولید بیشتر و آسان تر قطعات مختلف استفاده می شود.
قالب های موزاییکی می توانند به صورت سفارشی طراحی و شاخته شوند. به همین خاطر باتوجه به نیاز مشتری، کاربردهای مختلف و انواع و اشکال متنوعی دارد. یکی از این قالب ها، قالب موزاییک دارابی است.
اندازه قالب موزاییک دارابی 40 در 40 می باشد، قرارگیری آن ها در هر متر مربع حدود 6.25 عدد است. ضخامت این قالب باتوجه به سفارش مشتری بین 3 تا 5 سانتی متر است. همچنین باتوجه به نگهداری مشتری از قالب، عمر آن ها حدودا یک سال می باشد.
انواع قالب پلیمری
در بخش زیر به انواع قالب های پلیمری اشاره شده است:
1. قالب ABS
قالب ABS (Acrylonitrile Butadiene Styrene) یک نوع قالب پلیمری است که از سه ماده اصلی که شامل آکریلونیتریل، بوتادیِن و استایرن می باشد، تشکیل شده است. از این قالب ها در صنایع مختلفی از جمله تولید اکسسوری، نمای داخلی ساختمان، کف، پله ها، نرده های دور باغچه، قاب های تراورتن و اکسسوری استفاده می شود. لازم به ذکر است که این قالب ها از پلاستیک خشک تشکیل می شوند. همچنین تولید قالب ABS به صورت وکیومی می باشد.
محصولاتی که با قالب های ABS تولید می شوند دارای سطحی صاف و براق می باشند، به همین دلیل باعث می شود سنگ مصنوعی تولید شده رنگ زیباتری داشته باشد. علاوه بر این هنگام درست شدن سنگ مصنوعی در درون این قالب ها، چون مدت زمان بیشتری بر روی میز ویبره قرار دارند، باعث می شود حباب های آن به صورت کامل تخلیه شود. این موضوع در افزایش مقاومت سنگ نیز نقش دارد.
2. قالب تزریقی
قالب تزریقی که به آن قالب نشکن نیز می گویند، از پلاستیک خشک تهیه می شود. به کمک این قالب ها می توان قطعات را در حجم زیاد تولید کرد. مواد قالب های نشکن بیشتر از ترموپلاستیک می باشد، اما گاهی از الاستومرها، فلزات و شیشه ها نیز استفاده می شود. از قالب های تزریقی معمولا برای کف و نمای ساختمان استفاده می کنند. بعد از ریختن مواد مذاب در داخل این قالب ها، برای سفت شدن مواد، قالب ها بر روی میز ویبره قرار می گیرند. مدت زمان قرار گیری این قالب بر روی میز ویبره کم می باشد، به همین خاطر قطعات تولید شده مقاومت زیادی ندارند.
3. قالب لاستیکی
از دیگر قالب های پلیمری می توان به قالب لاستیکی اشاره کرد. این قالب از پلاستیک نرم به وجود می آید. قالب لاستیکی همانند قالب تزریقی به دلیل ویبره کم بر روی میز ویبره، مقاومت کمی دارد. معمولا از آن ها در نمای ساختمان، تولید موزاییک و یا جدول استفاده می کنند. محصول تولید شده از این قالب همانند قالب ABS صاف و براق نمی باشد.
4. قالب سیلیکون
از دیگر قالب های پرطرفدار می توان به قالب سیلیکونی اشاره کرد، که از مواد معدنی تشکیل می شود. کاربرد اصلی این قالب ساخت وسایل شیرینی پزی است. قالب سیلیکون به دلیل تنوع و طرح های زیاد و انعطاف پذیری بالا، محبوبیت بسیاری دارد. از این قالب در تولید اکسسوری نیز استفاده می شود. از معایب قالب سیلیکون می توان به عدم بازیافت آن اشاره کرد.
5. قالب PVC
قالب های PVC از ترکیبات متفاوتی همچون روغن DOP و یا گرانول تهیه می شود. از این قالب ها در تهیه اکسسوری استفاده می کنند. اگر بخواهید قالب هایتان انعطاف پذیر باشد، باید از روغن DOP به میزان بیشتری در تهیه این قالب استفاده کنید. اما اگر می بخواهید قالب هایتان محکم تر باشد، باید از گرانول در ترکیبات آن بیشتر استفاده کنید. از معایب قالب های PVC می توان به عدم بازیافت آن اشاره کرد. همچنین این قالب ها هنگام تولید محصول به خاطر اینکه ویبره کمتری می روند، مقاومت کافی ندارند.
سخن آخر
در این مطلب به قالب موزاییک دارابی اشاره شد. قالب ها از نظر جنس انواع مختلفی داشته و هر کدام آن ها دارای ویژگی ها و کاربردهای خاصی می باشند. اگر قصد خرید قالب ABS را دارید می توانید مطالب فوق را خوانده و باتوجه به نیاز خود اقدام به خرید آن کنید. اگر هم قالب (ABS) داشته و قصد بازیافت آن را دارید، می توانید با کارشناسان ما ارتباط بگیرید.
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.