قالب پلیمری کریستال
اگر قصد خرید و یا کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با قالب پلیمری کریستال را دارید، در ادامه مطلب با ما همراه باشید.
قالب های پلیمری در واقع از جنس های متفاوتی ساخته می شوند. بین انواع مختلف قالبهای پلیمری، قالبهای ABS (پلیآمید)، قالبهای تزریقی، قالبهای لاستیکی، قالب های سیلیکونی و قالبهای PVC (پلی وینیل کلراید) از محبوبیت بیشتری برخوردار هستند.
قالبهای ABS معمولاً برای تولید قطعات پلاستیکی مقاوم و سخت به کار میروند. آنها ویژگیهایی مانند مقاومت در برابر ضربه، انعطاف پذیری و مقاومت در برابر دماهای پایین را دارند. به همین دلیل امروزه از آن برای تولید قالب در کارهای مختلف استفاده می شود.
ویژگی قالب های پلیمری
قالب های موزاییک پلیمری دارای ویژگی های بسیاری می باشند، که در بخش زیر به چند مورد از آن ها اشاره شده است:
- قالب های موزاییک پلیمری در برابر فشار از مقاومتی به اندازه 600 تا 1000 کیلوگرم در سانتیمتر مربع برخوردار هستند. از این مقدار به عنوان یک معیار عمومی برای ارزیابی مقاومت فشاری قالب های موزاییک پلیمری استفاده میشود. به عبارت دیگر این قالبها فشار و وزن مواد ریخته شده را تحمل کرده و سطحی صاف را برای نصب موزاییک فراهم می کنند.
- قالب های موزاییک پلیمری با مقاومت خمیدگی بین 60 تا 150 کیلوگرم در سانتیمتر مربع قادر به مقاومت در برابر انحنا و خمیدگی هستند. این مقادیر بیانگر میزان توانایی قالب ها در حفظ شکل صاف و استحکام در موقعیت هایی که تحت تنش خمیدگی قرار میگیرند، است.
- در قالب های پلیمری، نفوذ آب به میزان کمتر از 3 درصد زیر صفر است. به عبارت دیگر قالب های موزاییک پلیمری دارای خاصیت نفوذپذیری کمتری نسبت به آب هستند. این خاصیت می تواند برای قالب، در مکان هایی که بارندگی آنجا زیاد است، مفید باشد.
- قالب های موزاییک پلیمری از مقاومت خوبی در برابر اشعه ماورای بنفش (UV)برخوردار هستند. این موضوع به قالب های موزاییک پلیمری کمک میکنند تا در برابر تجزیه و تحلیل، تغییر رنگ و آسیبهایی ناشی از تابش مستقیم اشعه ماورای بنفش مقاومت نشان دهند.
- قالب های پلیمری به خاطر داشتن رنگدانه های شیمیایی، قابلیت تولید در رنگ های مختلف را دارند. این موضوع باعث تولید قالب در رنگ های متنوع و باتوجه به نیاز مشتری می شود.
موارد کاربرد قالب پلیمری کریستال
در بخش زیر به موارد استفاه از قالب پلیمری کریستال اشاره شد:
- استفاده از این قالب در سنگفرش معابر و یا خانه ها
- مورد استفاده قرار دادن قالب پلیمری کریستال در پارک و یا فضای سبز
- استفاده در نمای داخلی ساختمان
- استفاده از این قالب در نرده های دور باغچه
- استفاده در نمای بیرونی ساختمان
- استفاده از قالب پلیمری کریستال برای تولید قاب های تراورتن
- کفپوش پشت بام، پیاده رو و یا سنگفرش باغ و ویلا
جنس قالب پلیمری کریستال
قالب موزاییک پلیمری کریستال تحت استانداردهای ABS تولید می شوند، به همین خاطر در برابر خراشیدگی و یا شکستن از مقاومت بسیار بالایی برخوردار هستند. شما می توانید این قالب ها را در ضخامت مورد نیاز خود که معمولا بین 3 تا 5 سانتی متر می باشد، سفارش دهید. قالب هایی که از جنس ABS می باشند، فرآیند نصب و استفاده آسان تری دارند.
مراحل تولید موزاییک پلیمری
در بخش زیر به صورت خلاصه به مراحل تولید موزاییک پلیمری اشاره شده است:
در فرایند تولید موزاییک پلیمری، ابتدا تمامی مواد تشکیل دهنده موزاییک که شامل شن، ماسه، سیمان، آب، رنگدانه های شیمیایی و رزین می باشند در یک میکسر با هم مخلوط شده و به صورت یک خمیر در می آیند.
در مرحله بعد خمیر تولید شده را اندازه گیری کرده و سپس در درون قالب های پلیمری که معمولا از جنس ABS، سیلیکون و یا لاستیکی می باشند، می ریزند. سپس قالب را بر روی میز ویبره حدود 30 الی 40 ثانیه قرار می دهند، تا حباب و یا خلاهای درون قالب از بین بروند.
در مرحله آخر قالب را به گرمخانه به مدت 24 ساعت منتقل کرده و روی آن ها نایلون می کشند. بعد از اتمام بازه زمانی موردنظر، موزاییک ها از قالب های پلیمری جدا شده و در مکان های مناسب انبار می شوند، تا آماده ارسال برای مشتری شوند.
سخن آخر
در این مطلب به قالب پلیمری کریستال اشاره شد. قالب های موزاییک پلیمری یکی از باکیفیتترین قالب های موجود در بازار می باشد. شما می توانید با خواندن مطلب فوق با موارد کاربرد و ویژگی های آن آشنا شده و در صورت نیاز اقدام به خرید و فروش آن کنید.
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.